Hlavní navigace

Dnes vychází ročenka TOP 100 ICT společností v České republice

25. 6. 2024

Sdílet

TOP 100 Autor: Internet Info DG
TOP 100
Od dneška je k dispozici každoroční ročenka TOP 100 českých ICT společností, což je přehled přihlášených společností, uspořádaný podle obratu v loňském roce.

Ročenka vychází jako příloha časopisu CIO Business World.

I vy máte možnost ji získat v tištěné nebo elektronické verzi na této adrese: https://www.iinfo.cz/nase-casopisy/top100/objednavka-cisla/. Cena za jeden výtisk je 300 Kč.

Co ročenka přináší?

Kromě již zmíněného seznamu firem, seřazených dle obratu za rok 2023, přinášíme navíc:

Deloitte CE Technology Fast 50
Program Deloitte CE Technology FAST 50 se soustřeďuje na nejrychleji rostoucí technologické společnosti ve středoevropském regionu a loňském roce se ho zúčastnilo 317 firem z 18 zemí střední a východní Evropy, z nich bylo 123 z České republiky. Jak si stály naše společnosti v ostré konkurenci ostatních evropských firem v už 24. ročníku tohoto průzkumu?

Výdaje na IT v roce 2024: AI ambice vs. realita
Prolomení hranice pěti miliard dolarů výdajů na IT, k němuž by v letošním roce mělo konečně dojít, je jistě hlavní dobrou zprávou pro IT dodavatele. Predikce letošního vývoje na trhu ICT pochází od společnosti Gartner.

CS24

NIS 2 jako výzva i příležitost
Aktualizovaná unijní směrnice NIS 2 rozšiřuje svou působnost na nová odvětví, a zahrnuje tak zásadní subjekty v energetice, dopravě, bankovnictví, zdravotnictví a digitální infrastruktuře i významné subjekty v odvětvích, jako jsou výroba, nakládání s odpady a digitální služby. Jim všem zavádí přísná opatření v oblasti kybernetické bezpečnosti. Důležitý dokument, který ještě tento rok vstoupí u nás v platnost pod drobnohledem společnosti Gartner.

Partnerské příspěvky spolupracujících firem
V nich byla hlavním tématem umělá inteligence a její nasazení ve firmách.