Hlavní navigace

Tradiční konference Cyber Security představuje svůj program

Sdílet

 Autor: Internet Info
Vývoj a důsledky legislativy o kyberbezpečnosti. Efektivní bezpečnostní systémy. Hrozby a příležitosti umělé inteligence a botů. Už 17. října se v Grand Hotel Prague Towers společně podíváme na zásadní témata kolem kyberbezpečnosti.

Letošní konference Cyber Security se zaměří na nejnebezpečnější jazykové modely genAI a zmírnění hrozeb nejnovějších botů nebo důležitost správy privilegovaných účtů. Představí účastníkům řadu bezpečnostních řešení i inovativních přístupů k šifrování využitelné i pro malé firmy.

A především se řečníci letos budou zabývat rychle měnící se legislativou o kybernetické bezpečnosti, která bude mít důsledky na celé společnosti i jejich dodavatelské řetězce.  Podívají se i na vinnosti a příležitosti pro správce informačních systémů veřejné správy při využití cloud computingu.

Sejdeme se 17. října, tentokrát v Grand Hotel Prague Towers. Přihlásit se můžete jednoduše zde. Do konce září ještě můžete využít zvýhodněné vstupné.

Témata konference:

CS24

KYBERBEZPEČNOST A LEGISLATIVA

  • Právní regulace kybernetické bezpečnosti zažívá nebývalé změny. Aktuální stav připravovaného zákona i jeho důsledky, to jetéma Martina Švédy z Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost.
  • Jak nová legislativa změní vaše smlouvy s dodavateli? V příspěvku advokáta Ondřeje Hanáka z eLegal.cz se dozvíte, na co si, hlavně ve smlouvách, dávat pozor a do čeho všeho zapojit jaké dodavatele.

BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

  • Jaké jsou povinnosti a příležitosti pro správce informačních systémů veřejné správy při využití cloud computingu, to ve společné přednášce vysvětlí Helena Ulrychová z Digitální a informační agentury a Petr Kopřiva z Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost.
  • Jak pomocí jednotné a robustní XDR platformy zvládne zabezpečit svou síť i menší organizace předvede Pavel Škorpil ze společnosti Bitdefender ČR & SK.
  • Řešení poskytující nástroje Log Management, SIEM, služby SOAR a Threat Intelligence, které si může dovolit jakýkoli zákazník, a přitom ho zvládne ovládat i obchodník, představí Jakub Karvánek z Fre­eDivision.
  • Aktuálních metody zabezpečení a inovativní přístupy k šifrování je téma Waltera Pavliše ze společnosti DATERA. Představí koncept „Quantum Safe“, který zajistí, že i v budoucí kvantové éře zůstane citlivý obsah bezpečný.
  • Na důležitost správy privilegovaných účtů (PAM) pro ochranu klíčových firemních dat se zaměří Václav Říha z DATERA. Seznámí nás s řešením IBM Verify Privilege Vault, jeho funkcionalitami a přínosy v oblasti zabezpečení.

UMĚLÁ INTELIGENCE a BOTI

  • Etický hacker Daniel Hejda Z Cyber Rangers ukáže některé jazykové modely genAI údajně využívané pro kybernetické a kriminální operace jako deepfake, syntézy hlasu, klonování internetových stránek i to, jak lze vytvářet tzv. instant avatary cizích osob.
  • Michal Orzechowski z Websecse zaměří na zmírnění hrozeb botů. Představí řešení Akamai Bot Manager, které efektivně detekuje škodlivé roboty a efektivně spravuje dobré roboty bez opadu na uživatelskou zkušenost.

Program konference si můžete prohlídnout na stránkách akce, kde se můžete i zaregistrovat.

Stříbrnými partnery akce jsou FreeDivisionIS4 securityWebsec, dalším partnerem je DATERA. Vystavovatelem je společnost Genius a produktovým partnerem je EasyEvent. Organizátory jsou CFOworldCIO Business WorldComputerworldChan­nelWorld a SecurityWorld.

Autor článku