Hlavní navigace

V září startuje čtvrtý ročník vzdělávacího programu pro začínající podnikatelky

18. 7. 2024

Sdílet

Networking Autor: BPWCR
Registrace do čtvrtého ročníku celosvětově úspěšného projektu Akademie pro začínající podnikatelky (Academy for Women Entrepreneurs – AWE) právě probíhá. Ženy, které mají ambice a odhodlání proměnit svůj podnikatelský sen ve skutečnost, mají možnost přihlásit se ještě do 28. července 2024.

Proč právě Akademie pro začínající podnikatelky? Jde o prestižní, certifikovaný vzdělávací projekt navržený speciálně pro začínající podnikatelky nebo ženy s podnikatelským nápadem. Tento inovativní program, iniciovaný americkou vládou v roce 2019, otevřel dveře podnikání přes 25 000 žen ve více než stovce zemí světa.

V České republice realizuje tento prestižní projekt organizace Business & Professional Women CR (BPWCR) ve spolupráci s Velvyslanectvím USA v ČR. Koncept českého programu patří k nejlépe hodnoceným na světě.

Studium je postaveno na programu DreamBuilder, který byl vyvinut prestižní Thunderbird School of Global Management Arizonské státní univerzity. Intenzivní program, probíhající od září do prosince 2024, zahrnuje 13 online lekcí v angličtině a týdenní setkávání v češtině s lokálními facilitátorkami, podnikatelkami a členkami BPWCR. Úspěšné absolventky získají certifikát Thunderbird School of Management, vypracují si kvalitní byznys plán a mají možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší projekt.

Navíc účastnice mohou využít mentoring, networking a podporu silné komunity. Přístup do sítě Business & Professional Women CR nabízí neocenitelné kontakty a podporu nejen během programu, ale i po jeho skončení. Díky podpoře Velvyslanectví USA v České republice je celý program dostupný za pouhých 4900 Kč.

Uzávěrka přihlášek je 28. července 2024. Vybráno bude 45 žen, které začnou svou cestu k podnikatelskému úspěchu v září 2024. Více informací a přihlášky najdete na webu bpwcr.cz/akademie-awe.

Byl pro vás článek přínosný?